Copyright © 2017 All Rights Reserved :: We speak  

Sociala Medier

Team Marilla HB
Stora Torsjö 3196D

282 92 Västra Torup


Tel: (+46)(0)725 08 36 95

Email: info@marillastugor.se


Kontakta Oss

Lågsäsong: Vecka 1 t.o.m 13 & 37 t.o.m 51


Midsäsong: Vecka 14 t.o.m 24 & vecka 52


Högsäsong: Vecka 25 t.o.m 36

Säsonger 2015

Website in het Nederlands Webbsidan på Svenska

Omgivningar

Aktiviteter

Massage: Camilla som är en av ägarna till stugorna är också utbildad till diplomerad Friskvårdsmassör och har arbetat som massör i 10 år. Hon erbjuder Svensk klassisk massage samt avslappningsmassage och har möjlighet att komma och ge massage i stugan med sin bärbara massagebänk. Allt för att erbjuda er maximal avkoppling och lyx!


Fiske: I Svenstorpssjön finns många olika fiskar som abborre, mört, gädda, sutare, karp, ål, sarv och braxen. Såklart har vi en båt du kan hyra om du önskar. Fråga oss om fiskekort!


Paddla: Paddla kanot kan man göra på Svenstorpssjön där du även kan hyra kanot och roddbåt.  Ett annat tips är  att paddla på Rönne Å som är både vackert och spännande! Läs mer här: http://www.kanotcentralen.se/


Cykla:  Det är härliga omgivningar för att cykla på dom fina grusvägen och upptäcka det fina skogen och alla sjöar i området. Vi har ett begränsat antal cyklar för att hyra. Kontakta oss för mer info!


Golf:  Perstorp som är närmaste by endast 5 minuter bort har en fin golfbana mitt i naturen. Läs mer på golfklubbens hemsida: http://www.perstorpsgk.com/


Åka skidor: Även här i södra Sverige kan man åka skidor. Det är verkligen värt att åka till Vallåsen och uppleva vintern som det ska upplevas! Läs mer här: http://www.vallasen.se/


Se skogens konung, Älgen!: Ta chansen och se dessa magnifika djur på nära håll. Här finns en fin älgpark nästan runt hörnet! Kolla för mer info Ingelbo Moosepark här: http://www.ingelbomoose.se/


Hovdala Slott & naturområde: Här finns naturen du inte visste fanns! Detta naturområde är absolut värt ett besök. Här kan man njuta av fina skogar, det medeltida slottet, vackra Finjasjön och otroligt fina utsikter över Hässleholms landskap. http://www.hassleholm.se/hovdalaslott


I den direkta omgivningen finns härliga skogar och sjöar i överflöd. Här kan man promenera, cykla och fiska och varje dag upptäcka nya platser. Närmaste sjö är Svenstorpssjön, endast 15 min promenadväg från våra stugor och 2 min med bil.  (1,2 km).


På vintern kan man åka skridsko på Svenstorpssjön eller åka till exempel till Våxtorp för att åka skidor. På sommaren kan man bada, hyra kanot, roddbåt och fiska i Svenstorpssjön.


Tack vare den centrala läget i norra skåne är det inte heller långt till västkusten som har spännande platser att upptäcka som t ex Båstad och Helsingborg.  Tack vare närheten till väg 21 är det bara 30 min med bil till Helsingborg som har ett stort utbud av affärer, shoppingcenter, sevärdheter som t ex Sofiero slott mm. Här kan du även ta båten över till Helsingör i Danmark.


Väljer man att åka nån dag till östkusten så kan man ge ett besök till gamla handelsstaden Kristianstad eller härliga Österlen med långa vackra sandstränder.


Såklart ska man också ge Hässleholm ett besök som bara är 10 minuter med bil. Denna staden bjuder allt man kan önska sig och har ett väldigt mysigt centrum med affärer, barer och restauranger.

Där finns så mycket mer att göra och upptäcka i nära området och resten av Skåne att det är för mycket att skriva ner allt här. Du får gärna fråga oss för tips och karta över Skåne!